MZ Multiservice


In Nederland is spinnenbestrijding met gif verboden.  De spin is beschermd en mag niet worden bestreden met gif. Omdat er toch veel overlast word ondervonden door de spinnen en de webben die zij achterlaten zochten wij naar het legale alternatief tegen gif. Wij gebruiken: Spider Free   Het wapen tegen spinnen!

    

Spider Free is nu het krachtigste product wat in Nederland verkrijgbaar is, wat tevens voldoet aan alle strenge milieu eisen.


Spider Free bevat alleen natuurlijke extracten die ervoor zorgen dat de ondergrond vrij blijft van vervuiling aangebracht door spinnen en insecten. Nawerking tot 6 maanden  (dit is afhankelijk van de toegepaste concentratie en de weersomstandigheden).

Spider Free is het product in Nederland wat voldoet aan alle strenge eisen van de wetgever en aan de hoge verwachtingen van de klant.

Spider Free is een 100% biologisch afbreekbaar product voor een optimale bescherming van objecten tegen spinnen en insecten. Spider Free laat een gladde conserveringslaag achter, waardoor spinnen en insecten zich slecht kunnen hechten aan het behandelde oppervlakte.

Gebruiksaanwijzing:


Verwijder eerst alle aanwezige spinnen, webben en vuil en maak het oppervlakte droog. Verdun Spider Free concentraat met kraanwater: 1-1 bij sterke vervuiling, 1-2 bij normale vervuiling en 1-3 bij lichte vervuiling. U kunt het product het beste aanbrengen met een plantenspuit of drukspuit. Verwijderd u de overtollige vloeistof om strepen op de ondergrond te voorkomen.


Door Spider Free 1x in het voorjaar en 1x in het najaar te gebruiken, wordt de overlast veroorzaakt door spinnen en insecten tot een minimum beperkt. Het product tast kunststof, metaal, hout, glas en geverfde oppervlakken niet aan.


Spinnen zijn een beschermde diersoort en dit product doodt hen niet.


Houdt er rekening mee dat het effect bij extreem warm weer minder kan zijn door verdamping van het product.


 


Spin Vrij kent een viervoudige werking:


1. Wering van spinnen en insecten.

2. Losweken en oplossen van hardnekkige vervuiling van insecten.

3. Afbreken van organische vervuiling.

4. Oxidatie van anorganische vervuiling zoals kalk en atmosferische vervuiling.


Aangemeld als biocide!


Werkt tegen spinnen en insecten gedurende 4 tot 6 maanden (afhankelijk van de weersomstandigheden).Prijsindicatie.


Het webvrij maken van een:


Gemiddelde woning vanaf € 65,00.

Gemiddelde woonark vanaf € 75,00

Gemiddelde caravan vanaf € 45,00

Gemiddelde appartement € 50,00

Bungalow vanaf € 85,00 .

Villa vanaf € 150,00.

Woonboerderij  €200


Alle prijzen incl. het behandelen van tuinset, schuur(tje), speeltoestellen etc.


De Genoemde prijzen zijn indicatief, de exacte prijs is afhankelijk van de grootte van het huis en de mate van spinnen overlast en of vervuiling.


De prijzen voor overige objecten (bedrijfspanden, vrijstaande villa’s, hotels, benzinestations)  zijn op aanvraag.


Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat.