MZ Multiservice


Voordelen telescoopbewassing:

• Reinigt ramen, gevelbeplating, lichtbakken, luifels, carports, etc

• Droogt streep- en vlekloos.

• Minder snelle her bevuiling dus langer schone ramen.

• Grote hoogte te bereiken doormiddel van zeer lichte carbon buisdelen tot 15 meter.

• Arbo technisch verantwoord werken doordat we op de grond blijven staan

• Milieu vriendelijk werken doordat er geen chemicaliën worden toegevoegd.

• Zeer gunstige prijzen doordat er vaak geen dure hoogwerker wordt gebruikt.Kortom voor alle soorten glas is een oplossing, doormiddel van goede afspraken kunnen wij uw gevel de aanblik geven die het verdiend.                                            


                                                                                                        Glasbewassing


Zegt u nu zelf de aanblik van een gevel met schone ramen is toch iets om even bij stil te staan. Helemaal als het de gevel van uw bedrijfspand betreft, uw bedrijfspand is tenslotte het gezicht van uw bedrijf en moet er natuurlijk altijd schoon uitzien.MZ Multiservice  is uw partner in het realiseren van schoon glas en schone gevels.

Met behulp van een goede planning kunnen wij er voor zorgen (mits het weer het toelaat) dat uw ramen op regelmatige basis onderhouden worden, want het is niet alleen het wassen van het glas het is vooral ook onderhoud. Zo voorkomen wij dat ramen verweren en beschadigen, kozijnen worden bij elke wasbeurt afgenomen zodat de er fris uitzien.

Uiteraard kunt u ons ook benaderen voor andere speciale reinigings werkzaamheden, wij zijn elke dag bereikbaar tijdens kantooruren van 08:30 uur tot 17:00 uur op: telefoonnummer: 06-24224865  ps.omdat we vaak op de ladder staan blijft de telefoon veiligheidshalve vaak in de auto. Spreek Uw boodschap in en U wordt spoedig terug gebeld. Of stuur een email:

                                                                                       e-mail:info@mzmultiservice.nl

Ramen kunnen op verschillende manieren gewassen worden, het traditionele wassen op een ladder is ondanks de vele regels in Nederland nog steeds het meest voorkomend en dit zal ook altijd zo blijven. Naast het traditionele ramenwassen kunnen ramen maar ook gevels gewassen worden met het zogeheten telescoopwas systeem, met dit systeem is het mogelijk om ramen en gevels te wassen tot op 15 meter hoogte zonder daarvoor een ladder te hoeven gebruiken. Dit systeem maakt gebruik van een borstel en osmose water, dit water is zodanig gefilterd zodat het streeploos opdroogt, en na het wassen vereist dit systeem dan ook geen verdere behandeling van het glas.