MZ Multiservice

Bij MZ Multiservice kunt U ook terecht  voor het beheer van bedrijfsgebouwen, vakantiewoningen, leegstaande woningen, boten etc.

Tevreden eigenaren en huurders, schoonmaak, goed onderhoud, zorg voor de omgeving.  Uw vaste contactpersoon van MZ Multiservice is altijd nauw betrokken en bied u een breed pakket aan vastgoeddiensten aan. Een 24/7 bereikbaarheid voor u en/of uw huurders, adequate behandeling van serviceaanvragen, een altijd actuele administratie en continu contact. Op deze manier worden betrokkenheid en slagvaardigheid gewaarborgd.


Als ervaren vastgoedbeheerder is MZ Multiservice nauw betrokken bij u en uw huurders  waardoor wij snel en doeltreffend kunnen handelen. Ons kantoor is gevestigd op een korte afstand van uw eigendom  waarvandaan onze technische, financiële en administratieve begeleiding voor u wordt uitgevoerd. Tijdens de verhuur periodes zal MZ Multiservice als beheerder het aanspreekpunt zijn voor uw huurders. Voor alle vragen van technische, financiële of administratieve aard kunnen zij bij ons terecht. Klachten worden direct behandelt en samen met u treffen wij de maatregelen.   Uw huurders krijgen op deze manier een kwalitatief goede vakantiewoning en uitstekende service waardoor zij uw woning beter waarderen en een volgende huurperiode realiseren.  Kortom, u en uw huurders zullen tevreden zijn.


Beheer onroerend goed overlaten aan een betrouwbaar en gespecialiseerd bedrijf? Neem contact op met MZ Multiservice en we bespreken de mogelijkheden!    beheer@mzmultiservice.nl