MZ Multiservice

 

Schone zonnepanelen zorgen voor een hoger rendement. Daarom moeten deze schoongemaakt en onderhouden worden. Aangeraden wordt dit 1 keer per jaar te doen, zodat vuil op uw paneel waardevol zonlicht niet tegenhoud. MZ Multiservice helpt u daar graag mee door uw panelen grondig schoon te maken. Bovendien reinigen wij uw panelen op een duurzame manier.

Op welke manier rereinigen wij de zonnepanelen?


Met onze speciale borstel op carbon stelen tot 15 meter

 onthard water. Zodat er geen vlekken op de panelen achter blijven.


Bij MZ Multiservice bent u verzekerd van een grondige schoonmaakbeurt voor uw panelen, waardoor u weer maximaal profiteert van uw investering.

    Efficiënt. Wij beoordelen de beste werkmethode. Afhankelijk van de ligging van de panelen kan dit vanaf de grond, vanuit onze een hoogwerker of  vanaf het dak.


    Duurzaam. Uw panelen worden schoongemaakt op een milieuvriendelijke manier, waardoor ook het milieu maximaal profiteert van uw panelen.


    Veilig. Wij willen graag aan het eind van de dag weer levend en gezond naar huis. We hebben daarom geïnvesteerd in gecertificeerd veiligheidsmateriaal. Waardoor we op elk dak en in elke situatie veilig kunnen werken. Zodat u als opdrachtgever en wij als uitvoerende partij zeker zijn van een veilige omgeving.


Zorgeloos maximaal profiteren van uw zonnepanelen? Maak dan met ons een afspraak om bijvoorbeeld 1 x per jaar uw zonnepanelen te laten reinigen. Afhankelijk van de situatie en wensen kunnen dit ook natuurlijk andere termijnen zijn.


U krijgt altijd van te voren bericht en natuurlijk stellen wij ons altijd flexibel op. Deze zonnepaneel abonnementen service is dan ook per direct opzegbaar.


Onze tarieven 2022 schoonmaken zonnepanelen


1 t/m 10 panelen:  € 5,– per paneel

11 t/m 15 panelen:  € 4,– per paneel

16 t/m 20 panelen:  € 3,50 per paneel

21 t/m 29 panelen  € 3,– per paneel

30+ panelen:  prijs op aanvraag

    


Al deze bedragen zijn inclusief voorrijkosten en 21% btw.