MZ Multiservice

Soms heb je van die klusjes waar je nogal tegenop ziet, waar je maar niet aan toekomt of waarvan je simpelweg niet weet hoe je ze moet uitvoeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het leggen van een laminaat- of parketvloer, behangen, het opknappen van de badkamer of toilet, een verlaagd plafond aanbrengen, het plaatsen van een gipswand, een gevel die opnieuw moet worden gevoegd, een dakgoot die lekt of moet worden schoongemaakt, groot schilderwerk en ga zo maar door.

Eigenlijk zou je het liefst een vakmannetje inhuren....

Dat kan, neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag bij ál uw klussen, groot of klein. Van de klussen die wij uitvoeren kunt U op onze project pagina vele voorbeelden vinden.

Wij verzorgen iedere opdracht met uiterste zorg. Elke opdracht wordt door ons altijd vooraf met u besproken: de noodzakelijke werkzaamheden, de planning en de kosten. Daarnaast zorgt een nauwkeurige planning ervoor dat wij de werkzaamheden op het met u overeengekomen tijdstip aanvangen en binnen de afgesproken termijn opleveren.

Heeft u nog vragen? Hieronder zijn de meest voorkomende al vast voor u beantwoord.

Waarom een klusbedrijf en geen aannemer?
Dit hangt van de werkzaamheden af. Een aannemer is voor de wat grotere bouwkundige en constructieve werkzaamheden. Een klusbedrijf is over het algemeen wat kleinschaliger van opzet en vaak goedkoper dan een aannemer.

Waarom zou ik kiezen voor een klein bedrijf?
Door het kleinschalige karakter van ons bedrijf wordt het werk altijd door de zelfde persoon uitgevoerd waar ook de afspraken mee gemaakt zijn. Na oplevering komt wederom de zelfde persoon om waar nodig nog service te verlenen, dit komt de kwaliteit ten goede. Bovendien is het goedkoper.

Aan welke kwaliteit voldoet het opgeleverde werk?
De kwaliteit komt bij ons op de eerste plaats, wij leveren een kwalitatief hoogstaand product en gebruiken zoveel mogelijk duurzaam merkmateriaal, zodat u lang plezier van ons werk zult hebben.

Brengt u kosten in rekening voor het uitbrengen van een offerte?
Nee, onze offerte is gratis, geheel vrijblijvend en (tenzij anders vermeld) 14 dagen geldig.

Brengt u voorrijkosten in rekening?
Woont u binnen een straat van 50 km? Dan zijn de voorrijkosten geheel voor onze rekening.

Wat is uw uurtarief?
Ons standaard uurtarief voor klussen is € 40,00. ( ex btw)

Voor werkzaamheden in de schoonmaakbranche  rekenen wij een uurtarief van €35,50,- per uur

Kan er ’s-avonds en in het weekend gewerkt worden?
Ja, bepaalde klanten (meestal winkels en bedrijven) laten graag na sluitingstijd de werkzaamheden uitvoeren, wij zijn hier heel flexibel in.

Doet MZ Multiservice alle werkzaamheden zelf?
Meestal wel maar als het gaat om bepaalde klussen waarvoor wij voor een bepaald onderdeel van de werkzaamheden niet het benodigde vakmanschap zelf in huis hebben, kunnen wij de opdracht geheel of gedeeltelijk uitbesteden.

Wat staat er allemaal in de offerte omschreven?
Allereerst het uit te voeren werk, heel duidelijk omschreven wat er precies uitgevoerd zal worden, wanneer het uitgevoerd kan worden, wat het gaat kosten en ook een belangrijk punt, wat is er bij de prijs inbegrepen en wat niet. Oftewel, geen verrassingen achteraf.

Krijgen wij dan geen rekening voor meerwerk?
Alleen als er echt extra dingen gedaan moeten worden waarvan van tevoren niet bekend was dat deze zouden moeten gebeuren. Denk hierbij aan verborgen gebreken die pas tijdens de werkzaamheden boven water komen. Gelukkig komt dit bijna nooit voor.

Komt u altijd langs voordat u een offerte uitbrengt?
Heel vaak wel, wij kunnen u immers beter adviseren als we de situatie ter plaatse gezien hebben.


Heeft U verder nog vragen : stuur een e-mail naar info@mzmultiservice.nl of bel 06-24224865